Örebro Budet har bytt namn till Freys Express till Freys Express Örebro. Samtidigt kommer du även fortsättningsvis att möta samma glada, erfarna och engagerade personer på vårt kontor i Örebro.

Att tänka på vid flytt Örebro

Räknar du ner dagarna till den stora flytten? Örebrobudet har 40 års flytterfarenhet, vi hjälper dig med allt som kan vara bra att tänka på vid flytt Örebro. Oavsett om du har ett litet eller stort bohag som ska flyttas så gör vi processen snabb, effektiv och varsam. Våra utbildade packmästare hjälper dig att packa ömtåliga föremål på ett säkert sätt, och har du stora och tunga objekt står vi redo med moderna lyfthjälpmedel. Hör av dig till oss redan idag!

Vad är bra att tänka på vid flytt Örebro?

Vissa saker är extra bra att tänka på vid flytt, här kommer några tips från oss på Örebrobudet.

När du märker upp kartongerna, gör det på sidan så att du kan se texten även när kartongerna är staplade på varandra.

Ha nära åtkomst till viktiga dokument såsom fastighetsmäklarinformation och elavtal. Låter du flyttfirman ta dokumenten i en kartong kan det ta dagar innan du hittar dem.

Måste du lämna din gamla bostad innan du får tillträde? Magasinera dina saker hos oss tills du får tillgång till ditt nya hem

Packa tallrikar på höjden med emballagepapper för att undvika skador

Flytthjälp av en flyttfirma i Örebro – Örebro Budet AB

Att tänka på vid flytt Örebro

40 års flytterfarenhet ger en garanterat snabb och smidig flytt

Örebrobudet strävar efter att ligga i framkant inom flyttbranschen. Det gör vi genom att fokusera på kunskap, service och en ambition att alltid finnas som en hjälpande hand för våra kunder. Vi har flyttat allt från banker, museer och bibliotek till kassaskåp och värmepannor. Och förstås möbler och privata bohag. Med andra ord får du en effektiv flytt, oavsett vad som ska transporteras.

Flyttbil Örebrobudet – Flyttfirma i Örebro

Trygga certifieringar och gedigen kompetens

Vår verksamhet är certifierad inom arbetsmiljö, trafiksäkerhet och kvalitet. Företagets ägare Peder Jensen sitter i styrelsen för SMF och vi har fått det fina uppdraget att fortbilda branschens transportaktörer. Bättre bevis på vår kompetens finns inte, vilket gör att du lugnt kan överlåta din flytt i våra händer. Du vet väl förresten att vi erbjuder delbetalning via Svea Ekonomi?

Välj och vraka bland heltäckande flyttjänster

Örebrobudet hjälper dig med allt du behöver. Vi erbjuder magasinering i tempererade förvaringslokaler, uthyrning av lyfthjälpmedel och flyttfordon, packning samt demontering och montering. Vårt skickliga team är också vana vid prövande uppdrag som att flytta t.ex. pianon, kassaskåp och skulpturer. Vill du veta mer? Läs om våra tjänster här på hemsidan, och tveka inte att kontakta oss om du har frågor.

Välkommen till Örebrobudet!