Örebro Budet har bytt namn till Freys Express till Freys Express Örebro. Samtidigt kommer du även fortsättningsvis att möta samma glada, erfarna och engagerade personer på vårt kontor i Örebro.

Flytta utomlands

Ska du flytta utomlands och ta med ditt bohag eller annat gods? Örebrobudet har stor kompetens inom internationella flyttar. Vi hjälper dig att planera och genomföra din flytt, och ser till att logistiken utförs på ett professionellt sätt. Internationella samarbetspartners och kontakter inom Sveriges Möbeltransportörers Förbund gör att du får en smidig lösning. Hör av dig redan idag så berättar vi mer!

Trygga lösningar för dig som ska flytta utomlands

När du ska flytta utomlands är det viktigt att anlita en pålitlig och kunnig flyttfirma. Vi har kunskap inom packning av gods för internationella frakter, och erbjuder även magasinering för dig som behöver ett mellanlager. På så vis kan du flytta in i ditt nya hem i din egen takt. Erfaren och serviceinriktad personal gör dessutom att du får allt du behöver för en flytt som blir rätt från början.

Flytthjälp av en flyttfirma i Örebro – Örebro Budet AB

Flytta utomlands

40 års flytterfarenhet ger en garanterat snabb och smidig flytt

Örebrobudet strävar efter att ligga i framkant inom flyttbranschen. Det gör vi genom att fokusera på kunskap, service och en ambition att alltid finnas som en hjälpande hand för våra kunder. Vi har flyttat allt från banker, museer och bibliotek till kassaskåp och värmepannor. Och förstås möbler och privata bohag. Med andra ord får du en effektiv flytt, oavsett vad som ska transporteras.

Flyttbil Örebrobudet – Flyttfirma i Örebro

Trygga certifieringar och gedigen kompetens

Vår verksamhet är certifierad inom arbetsmiljö, trafiksäkerhet och kvalitet. Företagets ägare Peder Jensen sitter i styrelsen för SMF och vi har fått det fina uppdraget att fortbilda branschens transportaktörer. Bättre bevis på vår kompetens finns inte, vilket gör att du lugnt kan överlåta din flytt i våra händer. Du vet väl förresten att vi erbjuder delbetalning via Svea Ekonomi?

Välj och vraka bland heltäckande flyttjänster

Örebrobudet hjälper dig med allt du behöver. Vi erbjuder magasinering i tempererade förvaringslokaler, uthyrning av lyfthjälpmedel och flyttfordon, packning samt demontering och montering. Vårt skickliga team är också vana vid prövande uppdrag som att flytta t.ex. pianon, kassaskåp och skulpturer. Vill du veta mer? Läs om våra tjänster här på hemsidan, och tveka inte att kontakta oss om du har frågor.

Välkommen till Örebrobudet!