Fullt försäkrade, tryggt och personligt Plocka ihop ditt eget flyttjänstpaket
Privatflytt

Flytta med Örebro Budet – vad vill du ha hjälp med?

Med medarbetare som är utbildade inom både flytt och packning, kan vi erbjuda våra kunder en bred service inom allt som gäller privatflytt. Vi hjälper dig att flytta allt från enstaka möbler till hela bohag – inklusive, packning, uppackning och flyttstädning om du så önskar. Välj de delar som du har behov av.

Vill du flytta på egen hand kan du köpa eller hyra flyttkartonger, silkespapper, bärselar och andra flytthjälpmedel från oss. Utför vi hela din flytt, ingår våra flyttkartonger som lån i upp till en månad efter din flytt – smidigt, eller hur?

Du har väl inte missat att du tack vare RUT-avdraget kan spara upp till 50 % av den totala kostnaden.

Flytta – Örebro Budet AB – En riktig flyttfirma
Flytta med Örebrobudet

Flytta tillsammans med en rutinerad flyttfirma

För oss på Örebro Budet är det viktigt att följa de lagar och regler som finns inom branschen. Tack vare vår långa erfarenhet, har vi även fått förtroendet att påverka de krav som gäller i flyttbranschen. Vi är också certifierade inom arbetsmiljö, kvalitet och trafiksäkerhet. Det innebär att vi årligen kontrolleras av revisorer från vår branschorganisation SMF (Sveriges Möbeltransportörers Förbund).

Vi har tagit ställning för Fair Transport. Det innebär att vi arbetar för att alla transporter ska utföras så säkert, klimatsmart och under så goda arbetsförhållanden som möjligt.

Miljön är viktig för oss på fler sätt. Därför är vi miljödiplomerade sedan många år tillbaka. Vår ambition är att vår miljöpåverkan skall vara så liten som möjligt varje gång Örebro Budet hjälper någon att flytta.

Flyttfirma i Örebro diplomering och organisationer

Trygghet under hela din flytt

Örebro Budet hjälper dig inte bara att flytta dina möbler och övriga tillhörigheter. Lika viktiga är våra tjänster som gör att din flytt går smidigt och lätt. I 40 år har vi hjälpt tusentals kunder att flytta. Vi hjälper dig från start till mål. Det gör att du också får tid och energi till annat när du ska skapa ett nytt hem på en ny plats.

Dina åsikter är viktiga för oss!

När flytten är utförd ber vi dig fylla i vår kundenkät där du får dela med dig av dina åsikter och tankar angående din flytt. Kundenkäten är en viktig del i vårt kvalitetsarbete, det är våra kunders åsikter som styr vår verksamhet och som har utvecklat de tjänster som vi erbjuder idag.

T.h. Peder Jensen, Örebro Budet

Flytta med Rutavdrag – Örebro Budet AB

Få upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta

Med RUT-avdraget kan din flyttkostnad minska med upp till 50 %.

Dessa tjänster ger dig rätt till RUT-avdrag

  • Flytta bohag mellan bostäder
  • Flytta bohag till och från magasinering*
  • Packning och uppackning, montering och demontering
  • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport
  • Arbetstiden för transporten
  • Flyttstädning

 

*Förutsatt att magasineringen sker under en kortare period och ingår som ett led i flytt.

Kostnader för flyttbil, drivmedel eller magasinshyra ger inte rätt till RUT-avdrag. Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura. Läs mer på Skatteverkets hemsida och konsumentverket.