Örebro Budet har bytt namn till Freys Express till Freys Express Örebro. Samtidigt kommer du även fortsättningsvis att möta samma glada, erfarna och engagerade personer på vårt kontor i Örebro.

Flyttfirma Nora

Låt oss på Örebrobudet hjälpa dig när det är dags att flytta. Vi är en trygg flyttfirma Nora som är experter på flytt och packning och har genom året skaffat oss tusentals nöjda kunder. Privatflyttar, företagsflyttar eller magasinering – oavsett vilka flyttjänster du behöver har vi kunskapen och resurserna att hjälpa dig. Dessutom ingår oslagbar service.

Vår flyttfirma Nora hanterar dina ägodelar varsamt men effektivt

Att flytta är ett tungt och tidsödande arbete. Med vår flyttfirma får du en snabb, effektiv och varsam flytt där du själv bestämmer hur mycket hjälp du vill ha. Vår personal är utbildad inom flytt och packning, och fortbildar framtidens transportarbetare på uppdrag av myndigheter. Hör av dig till oss så hjälper vi dig med din flytt.

Flytthjälp av en flyttfirma i Örebro – Örebro Budet AB

Flyttfirma Nora

Örebrobudet – när du vill vara säker på att flytten blir rätt från början

I 40 år har vi erbjudit professionell och effektiv hantering med moderna flytthjälpmedel. Bland våra kunder finns kommuner, privatpersoner, landsting och bostadsrättsföreningar, och vi har flyttat allt från bibliotek och arkiv, till banker och museer. Vår ambition är hög, därför strävar vi efter att ligga i framkant inom flyttbranschen. Ett bevis på att du får en förstklassig flytt som blir rätt från början.

Flyttbil Örebrobudet – Flyttfirma i Örebro

Kvalitetssäkrad flyttverksamhet med trygga certifieringar

Örebrobudets verksamhet är miljödiplomerad och certifierad inom arbetsmiljö, kvalitet och trafiksäkerhet. Vi är medlemmar i bland annat Sveriges Möbeltransportörers Riksförbund och har som vision att alltid utvecklas för att möta nya utmaningar. På så vis har vi kunnat leverera 40 år av service i toppklass till våra kunder. Du vet väl förresten att vi erbjuder delbetalning via Svea Ekonomi?

Ett branschledande utbud av flyttjänster

Har du tunga och otympliga föremål som behöver flyttas? Vi på Örebrobudet är vana vid prövande uppdrag och hjälper kunder att flytta exempelvis pianon, kassaskåp, värmepannor, antika skulpturer, maskiner och andra skrymmande föremål. I samband med företagsflytt erbjuder vi även konsultation för att minimera produktionsavbrott i er verksamhet. Med andra ord är vi din starka och personliga flyttfirma.

Välkommen till Örebrobudet!