Örebro Budet har bytt namn till Freys Express till Freys Express Örebro. Samtidigt kommer du även fortsättningsvis att möta samma glada, erfarna och engagerade personer på vårt kontor i Örebro.

Flyttfirma pris Kumla

Är det dags att flytta? När du söker flyttfirma pris Kumla är vi på Örebrobudet ett perfekt val. Med 40 år i branschen erbjuder vi trygga och prisvärda flyttjänster – som har resulterat i tusentals nöjda kunder. Prisbilden varierar beroende på boyta och hur mycket som ska flyttas, fyll därför i vår offertförfrågan här på hemsidan så får du ett förmånligt prisförslag.

En trygg flyttfirma pris Kumla som gör att du kan fokusera på din nya bostad

Vänd dig till Örebrobudet för en professionell och smidig flytt. På vår flyttfirma pris väljer du själv hur mycket hjälp du vill ha. Våra flytt- och packmästare är experter på att packa ömtåliga föremål och har även erfarenhet av att transportera tunga objekt som pianon och kassaskåp. Flyttar inom Sverige eller internationellt, företagsflytt eller transport av möbler från villa – hör av dig till oss så får du service i toppklass!

Flytthjälp av en flyttfirma i Örebro – Örebro Budet AB

Flyttfirma pris Kumla

Örebrobudet – när du vill vara säker på att flytten blir rätt från början

I 40 år har vi erbjudit professionell och effektiv hantering med moderna flytthjälpmedel. Bland våra kunder finns kommuner, privatpersoner, landsting och bostadsrättsföreningar, och vi har flyttat allt från bibliotek och arkiv, till banker och museer. Vår ambition är hög, därför strävar vi efter att ligga i framkant inom flyttbranschen. Ett bevis på att du får en förstklassig flytt som blir rätt från början.

Flyttbil Örebrobudet – Flyttfirma i Örebro

Kvalitetssäkrad flyttverksamhet med trygga certifieringar

Örebrobudets verksamhet är miljödiplomerad och certifierad inom arbetsmiljö, kvalitet och trafiksäkerhet. Vi är medlemmar i bland annat Sveriges Möbeltransportörers Riksförbund och har som vision att alltid utvecklas för att möta nya utmaningar. På så vis har vi kunnat leverera 40 år av service i toppklass till våra kunder. Du vet väl förresten att vi erbjuder delbetalning via Svea Ekonomi?

Ett branschledande utbud av flyttjänster

Har du tunga och otympliga föremål som behöver flyttas? Vi på Örebrobudet är vana vid prövande uppdrag och hjälper kunder att flytta exempelvis pianon, kassaskåp, värmepannor, antika skulpturer, maskiner och andra skrymmande föremål. I samband med företagsflytt erbjuder vi även konsultation för att minimera produktionsavbrott i er verksamhet. Med andra ord är vi din starka och personliga flyttfirma.

Välkommen till Örebrobudet!