Örebro Budet har bytt namn till Freys Express till Freys Express Örebro. Samtidigt kommer du även fortsättningsvis att möta samma glada, erfarna och engagerade personer på vårt kontor i Örebro.

Flytthjälp Örebro

Söker du flytthjälp Örebro? Vi på Örebrobudet har 40 års flytterfarenhet vilket gör oss till ett tryggt val för våra kunder. Enstaka möbler, stora företagsflyttar, ömtåliga konstföremål eller tömning av hela villan? Oavsett vad du vill flytta så har vi kunskapen och resurserna som krävs. Kontakta oss eller fyll i en offertförfrågan här på hemsidan för mer info.

Med vår flytthjälp Örebro är dina ägodelar trygga

Att flytta är ett tungt och tidsödande arbete. Anlita oss på Örebrobudet för professionell och varsam flytthjälp, så kan du istället fokusera på din nya bostad. Våra flytt- och packmästare sitter på branschledande kunskap och fortbildar transportföretag på uppdrag av myndigheter. Det gör att du kan känna dig lugn med att anlita oss.

Flytthjälp av en flyttfirma i Örebro – Örebro Budet AB

Flytthjälp Örebro

40 års flytterfarenhet ger en garanterat snabb och smidig flytt

Örebrobudet strävar efter att ligga i framkant inom flyttbranschen. Det gör vi genom att fokusera på kunskap, service och en ambition att alltid finnas som en hjälpande hand för våra kunder. Vi har flyttat allt från banker, museer och bibliotek till kassaskåp och värmepannor. Och förstås möbler och privata bohag. Med andra ord får du en effektiv flytt, oavsett vad som ska transporteras.

Flyttbil Örebrobudet – Flyttfirma i Örebro

Trygga certifieringar och gedigen kompetens

Vår verksamhet är certifierad inom arbetsmiljö, trafiksäkerhet och kvalitet. Företagets ägare Peder Jensen sitter i styrelsen för SMF och vi har fått det fina uppdraget att fortbilda branschens transportaktörer. Bättre bevis på vår kompetens finns inte, vilket gör att du lugnt kan överlåta din flytt i våra händer. Du vet väl förresten att vi erbjuder delbetalning via Svea Ekonomi?

Välj och vraka bland heltäckande flyttjänster

Örebrobudet hjälper dig med allt du behöver. Vi erbjuder magasinering i tempererade förvaringslokaler, uthyrning av lyfthjälpmedel och flyttfordon, packning samt demontering och montering. Vårt skickliga team är också vana vid prövande uppdrag som att flytta t.ex. pianon, kassaskåp och skulpturer. Vill du veta mer? Läs om våra tjänster här på hemsidan, och tveka inte att kontakta oss om du har frågor.

Välkommen till Örebrobudet!