Fullt försäkrade, tryggt och personligt Plocka ihop ditt eget flyttjänstpaket
Övriga flyttjänster

Behöver du Flytthjälp?
Örebro Budet är redo!

Behöver du professionell flytthjälp eller kanske flytthjälpmedel för att flytta på egen hand? Utöver hjälp med att flytta dina möbler och inventarier, har Örebro Budet flera andra tjänster som förenklar din flytt.

Flytthjälp av en flyttfirma i Örebro – Örebro Budet AB
Flytthjälp, nedpackning och uppackning – Örebro Budet AB – En riktig flyttfirma

Flytthjälp – packning och uppackning

Flytthjälp i form av professionell packning och uppackning är ett skönt, tryggt och prisvärt alternativ – inte minst med tanke på att du kan spara upp till halva kostnaden genom RUT-avdraget.)

Vi har välutbildade packmästare som underlättar din flytt och i regel gör att den går snabbare samtidigt som du kan fokusera på ditt nya hem. Flera av våra kunder beställer också flytthjälp i form av professionell packning av glas och porslin, eftersom det kräver stor kompetens och varsamhet. Ett annat tips är att låta oss lyfta ned och emballera exempelvis kristallkronor och stora tavlor.

Vår professionella flytthjälp innebär är en billig försäkring mot obehagliga överraskningar. Vi är experter på att emballera föremål för både korta och långa transporter. Skulle det trots allt uppstå en skada under transport när det är vi som har utfört packningen, skyddas du av vår försäkring. Det kallar vi en trygg, prisvärd och säker flytthjälp.

Demontering och montering

I vissa fall kan demontering och montering av möbler och inventarier vara en bra idé. Om dina möbler behöver flyttas in eller ut genom små hissar och trånga trapphus, kan de behöva plockas isär. Självklart hjälper vi dig att montera ihop möblerna igen i ditt nya hem.

Ett tips är att anlita oss vid leverans av nyinköpta möbler och inventarier. Är du inte hemma under dagtid, kan vi ta emot ditt gods i våra lokaler för att sedan leverera dem på en tid som passar dig. Även i detta fall monterar vi förstås ihop dina nya möbler och hjälper dig att forsla bort överblivet emballeringsmaterialet. Effektiv, smidig och prisvärd flytthjälp.

Flytthjälp, demontering och montering av möbler vid flytt – Örebrobudet, en riktig flyttfirma
Flyttkartonger och flytthjälpmedel – Örebro Budet AB – Din flyttfirma i Örebro

Flytta på egen hand

Vi har ett stort utbud av flytthjälpmedel – exempelvis flyttkärror, flyttkartonger och annat emballage – som du kan hyra eller köpa hos oss. Genom att använda dig av professionella hjälpmedel, kan du utföra arbetet både smidigare och snabbare.

Ta gärna en titt på vårt utbud av flytthjälpmedel. Har vi något du skulle ha nytta av, är du välkommen till vår flyttshop på Nastagatan 2 i Örebro. Vi har öppet vardagar mellan 08:00-16:00. Då kan vi också stå till tjänst med några goda råd och packinstruktioner inför din flytt.