Örebro Budet har bytt namn till Freys Express till Freys Express Örebro. Samtidigt kommer du även fortsättningsvis att möta samma glada, erfarna och engagerade personer på vårt kontor i Örebro.

Företagsflytt Nora

Vill du ha en snabb, effektiv och varsam företagsflytt Nora? Vänd dig till oss. Flytt av kontor eller företag innebär ofta ett kostsamt avbrott i verksamheten. Med Örebrobudet får du konsultation och planering av er flytt för att minimera produktionsbortfall. Vill du flytta hela eller delar av ditt företag? Ha hjälp med packning eller demontering? Hör av dig till oss för en smidig lösning som är anpassad efter företagets behov.

Vi har lång erfarenhet av kostnadseffektiv företagsflytt Nora

Örebrobudet garanterar en optimerad företagsflytt som gör att verksamheten snabbt kommer igång i de nya lokalerna. Vi har flyttat allt från bibliotek och lager, till banker, museer och domstolar – ett tryggt bevis på att du slipper krångel och får 100 % professionalitet i alla stadier av flytten. Tveka inte att höra av dig om du har frågor om företagsflytt.

Flytthjälp av en flyttfirma i Örebro – Örebro Budet AB

Företagsflytt Nora

40 års flytterfarenhet ger en garanterat snabb och smidig flytt

Örebrobudet strävar efter att ligga i framkant inom flyttbranschen. Det gör vi genom att fokusera på kunskap, service och en ambition att alltid finnas som en hjälpande hand för våra kunder. Vi har flyttat allt från banker, museer och bibliotek till kassaskåp och värmepannor. Och förstås möbler och privata bohag. Med andra ord får du en effektiv flytt, oavsett vad som ska transporteras.

Flyttbil Örebrobudet – Flyttfirma i Örebro

Trygga certifieringar och gedigen kompetens

Vår verksamhet är certifierad inom arbetsmiljö, trafiksäkerhet och kvalitet. Företagets ägare Peder Jensen sitter i styrelsen för SMF och vi har fått det fina uppdraget att fortbilda branschens transportaktörer. Bättre bevis på vår kompetens finns inte, vilket gör att du lugnt kan överlåta din flytt i våra händer. Du vet väl förresten att vi erbjuder delbetalning via Svea Ekonomi?

Välj och vraka bland heltäckande flyttjänster

Örebrobudet hjälper dig med allt du behöver. Vi erbjuder magasinering i tempererade förvaringslokaler, uthyrning av lyfthjälpmedel och flyttfordon, packning samt demontering och montering. Vårt skickliga team är också vana vid prövande uppdrag som att flytta t.ex. pianon, kassaskåp och skulpturer. Vill du veta mer? Läs om våra tjänster här på hemsidan, och tveka inte att kontakta oss om du har frågor.

Välkommen till Örebrobudet!