Företagsflytt

Örebro Budet - en Riktigt flyttfirma

Vårt företag har funnits inom flyttbranschen i mer än 40 år.

Professionell, varsam och effektiv hantering med moderna flytthjälpmedel har genom åren gett oss nöjda kunder. Bland våra referenser finner ni bostadsföreningar, näringsidkare, kommuner och landsting. Vi har flyttat allt från bibliotek, lager, arkiv, domstolar, banker, försäkringsbolag och museer.

Vi har kunskap och erfarenhet – vi är en Riktigt Flyttfirma!

Enkla och smidiga lösningar

Tid är pengar och en företagsflytt innebär ofta ett kostsamt avbrott i verksamheten. Vi erbjuder konsultation och rådgivning i samband med planering av er flytt, och kan därmed kombinera vår erfarenhet av flyttlogistik med ert unika behov.

Vi flyttar hela eller delar av ert företag. Vi kan även hjälpa er med packning och uppackning, demontering och montering av möbler samt inredning. För att skapa plats i era egna lokaler kan ni välja att magasinera skrymmande inredning hos oss.

Magasinera hos oss

VI ♥ MAGASINERING

2 m3

En möbel - till exempel ett skrivbord

4 m3

Inventarier till ett kontorsrum

8 m3

Inventarier till 2st kontorsrum

Vår verksamhet är kontrollerad

Miljödiplomerad

Miljöarbetet genomsyrar vår verksamhet och omfattar vårt arbete, både ute hos kund och i våra lokaler. Längre ned på denna sida hittar du kopplade dokument, där kan du läsa mer i vår miljöpolicy och i vår miljöberättelse.

miljodiplom

Certifierad inom arbetsmiljö, kvalitet och trafiksäkerhet. 

Vi är medlem i branschorganisationen SMF, Sveriges Möbeltransportörers Förbund. Varje år följs vår verksamhet upp av en revisor som kontrollerar att vi följer satta branschstandarder.

smf-logga-utan-bakgrund

Fair Transport – för en säker, ren och ansvarsfull åkerinäring

Vi har tagit ställning för Fair Transport som är Sveriges Åkeriföretags satsning på att lyfta åkerier som kör trafiksäkert, tänker klimatsmart och som erbjuder goda arbetsförhållanden.

fair-trade

Vi utbildar framtidens flyttpersonal

På uppdrag av TYA, Transportfackens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd, utför vi årligen en fortbildningskurs för att bli packmästare. Kursen utförs i våra lokaler och med vår personal som kursledare. Vi utför även arbetsledarutbildningar på uppdrag av branschorganisationen SMF.

tya-logga-utan-bakgrund-png
KONTAKT
Offertförfrågan