Fullt försäkrade, tryggt och personligt Plocka ihop ditt eget flyttjänstpaket

Kontorsflytt och företagsflytt

Örebro Budet - en riktigt flyttfirma

Örebro Budet AB är en flyttfirma som hjälpt till med företagsflytt och kontorsflytt i Örebro med omnejd i mer än 40 år. Hos oss får du en professionell, varsam och effektiv hantering av det du behöver flytta. Stort engagemang och moderna flytthjälpmedel har genom åren gett oss många nöjda kunder.

Bland våra uppdragsgivare finner du bostadsrättsföreningar, näringsidkare, kommuner och landsting. Vi har flyttat bibliotek, lager, arkiv, domstolar, banker, försäkringsbolag och museer. Vi har hjälpt både små och stora företag – alla med sina egna speciella önskemål kring sin företagsflytt.

Kontorsflytt företagsflytt Örebro
Företagsflytt, kontorsflytt – Örebrobudet – en riktig flyttfirma i Örebro

Smidiga lösningar för din företagsflytt

En kontorsflytt eller företagsflytt innebär ofta ett kostsamt avbrott i verksamheten. Vi erbjuder konsultation och rådgivning i samband med planering av er flytt. På så sätt kan ni dra nytta av vår erfarenhet av flyttlogistik så att ni slipper onödiga driftsstopp i verksamheten när ni byter till nya lokaler.

Vi kan förstås både flytta hela och delar av företaget. Givetvis kan vi även hjälpa er med packning och uppackning, demontering och montering av möbler och inredning samt flyttstädning. För att skapa plats i era egna lokaler kan ni välja att magasinera skrymmande inredning hos oss.

Hör av er till oss så återkommer vi så snabbt vi kan med en offert för er kontorsflytt eller företagsflytt.