Örebro Budet har bytt namn till Freys Express till Freys Express Örebro. Samtidigt kommer du även fortsättningsvis att möta samma glada, erfarna och engagerade personer på vårt kontor i Örebro.

Magasinering Degerfors

Med vår magasinering Degerfors förvarar du dina ägodelar tryggt. Vi tar emot allt från möbler till hela företag som förvaras i uppvärmda utrymmen med hög säkerhet. Lokalerna uppfyller brand- och försäkringskrav, och på köpet får du förstås låna mjuka flyttfiltar för att undvika skador på inventarierna. Hör av dig till oss, eller boka smidigt via vår webbservice!

Magasinering Degerfors när du behöver förvaring med hög tillförlitlighet

Vår magasinering håller jämn temperatur för att dina inventarier ska må bra hos oss. Under skiftande årstider sväller och krymper många material, och genom att kontrollera luftfuktigheten slipper du få t.ex. skador på trämöbler och tavlor. För att maximera stöldskyddet behöver du som kund boka minst en dag i förväg om du vill besöka ditt bohag. Du kan förstås vara lugn med att dina ägodelar är försäkrade under tiden hos oss.

Flytthjälp av en flyttfirma i Örebro – Örebro Budet AB

Magasinering Degerfors

40 års flytterfarenhet ger en garanterat snabb och smidig flytt

Örebrobudet strävar efter att ligga i framkant inom flyttbranschen. Det gör vi genom att fokusera på kunskap, service och en ambition att alltid finnas som en hjälpande hand för våra kunder. Vi har flyttat allt från banker, museer och bibliotek till kassaskåp och värmepannor. Och förstås möbler och privata bohag. Med andra ord får du en effektiv flytt, oavsett vad som ska transporteras.

Flyttbil Örebrobudet – Flyttfirma i Örebro

Trygga certifieringar och gedigen kompetens

Vår verksamhet är certifierad inom arbetsmiljö, trafiksäkerhet och kvalitet. Företagets ägare Peder Jensen sitter i styrelsen för SMF och vi har fått det fina uppdraget att fortbilda branschens transportaktörer. Bättre bevis på vår kompetens finns inte, vilket gör att du lugnt kan överlåta din flytt i våra händer. Du vet väl förresten att vi erbjuder delbetalning via Svea Ekonomi?

Välj och vraka bland heltäckande flyttjänster

Örebrobudet hjälper dig med allt du behöver. Vi erbjuder magasinering i tempererade förvaringslokaler, uthyrning av lyfthjälpmedel och flyttfordon, packning samt demontering och montering. Vårt skickliga team är också vana vid prövande uppdrag som att flytta t.ex. pianon, kassaskåp och skulpturer. Vill du veta mer? Läs om våra tjänster här på hemsidan, och tveka inte att kontakta oss om du har frågor.

Välkommen till Örebrobudet!