Magasinering

Förvara dina möbler tryggt i vårt magasin

Vi magasinerar allt från enstaka möbler till hela hem och företag.

Våra lokaler är uppvärmda året runt och de, inte bara uppfyller, utan överträffar de krav som försäkringsbolag och brandmyndigheter ställer på ett modernt möbelmagasin. För att undvika skador på möbler och inventarier ingår mjuka flyttfiltar som lån under magasineringstiden.

Vi är en Riktig flyttfirma!

Magasinera i lokaler som är:

Uppvärmda
Försäkrade
Godkända av försäkringsbolag
Klassade som högsta brandskydd

Försäkring

Hos oss är dit bohag försäkrat med ett halvt basbelopp. Har ditt bohag ett värde som överstiger det kan vi erbjuda möjligheten att teckna en förhöjd försäkring. Den gäller under tiden som du magasinerar hos oss och avslutas automatiskt när du avslutar din magasinering. Smidigt!

Magasinera hos oss

VI ♥ MAGASINERING

2 m3

En möbel - t.ex. en soffa

4 m3

Möbler från ett normalt möblerat rum

8 m3

Möbler och inventarier från ett rum och kök

Vanliga frågor

Varför behöver möbelmagasinet hålla jämn temperatur?
Vi vill att dina möbler och inventarier mår bra hos oss. Genom att hålla jämn temperatur kan vi även kontrollera luftfuktighet. Materialet i dina föremål sväller och krymper under skiftande årstider, genom att kontrollera luftfuktigheten skapar vi en stabil miljö för dina möbler vilket gör att du t.ex. undviker att få sprickor i trämöbler och färgbortfall från tavlor.

Har jag alltid tillgång till mitt magasin?
Hos oss magasinerar du ditt bohag i en träbox vilka står staplade på varandra i en magasinslokal. Det betyder att du som kund måste boka minst en dag i förväg om du önskar få tillgång till ditt magasinerade bohag. För varje hanteringstillfälle debiterar vi en hanteringsavgift på 200kr.
Vi har valt denna form av magasinering då det är en av de säkraste formerna när det kommer till t.ex. inbrott.

Hos oss är dina möbler trygga – Vi är en Riktigt Flyttfirma!

KONTAKT
Offertförfrågan