Fullt försäkrade, tryggt och personligt Plocka ihop ditt eget flyttjänstpaket

Magasinering av möbler

Förvara dina möbler i vårt uppvärmda och försäkrade magasin

Behöver du magasinera dina möbler? I vårt magasin står de tryggt tills du behöver dem igen.  Vi förvarar allt ifrån enstaka möbler till hela hem och företag.

Våra lokaler har reglerad temperatur året runt. Dessutom är de skyddade med både brand- och inbrottslarm som vi besiktar årligen. Vi inte bara uppfyller – vi överträffar kraven som försäkringsbolag och brandmyndigheter ställer på ett modernt möbelmagasin. För att undvika skador på möbler och andra ägodelar ingår mjuka flyttfiltar som lån under tiden som du magasinerar dina möbler hos oss.

Dina möbler magasineras i ett eget utrymme, separerat från andra möbler.

Besök oss på Örebro Budet om du vill ha goda råd kring din flytt och om du titta närmare på vårt möbelmagasin. Vi finns på Nastagatan 2 i Örebro.

Magasinera dina möbler i lokaler som är

Uppvärmda Försäkrade Klassade som högsta brandskydd Godkända av försäkringsbolag

Magasinering, förvaring av möbler – Örebro Budet AB

Försäkring vid flytt

När du magasinerar ditt bohag hos oss ingår en försäkring i magasinshyran med ett halvt basbelopp. Om ditt bohag har ett värde som överstiger det kan vi erbjuda möjligheten att teckna en förhöjd försäkring. Den gäller under tiden som du magasinerar hos oss och avslutas automatiskt när du avslutar din magasinering.

Ta alltid med legitimation
Boka minst en dag i förväg

Vanliga frågor

Varför behöver möbelmagasinet hålla jämn temperatur?
Vi vill att dina möbler och inventarier mår bra hos oss. Genom att hålla jämn temperatur kan vi även kontrollera luftfuktighet. Materialet i dina föremål sväller och krymper under skiftande årstider, genom att kontrollera luftfuktigheten skapar vi en stabil miljö för dina möbler vilket gör att du t.ex. undviker att få sprickor i trämöbler och färgbortfall från tavlor.

Har jag alltid tillgång till mitt magasin?
Hos oss magasinerar du ditt bohag i en träbox vilka står staplade på varandra i en magasinslokal. Det betyder att du som kund måste boka minst en dag i förväg om du önskar få tillgång till ditt magasinerade bohag. För varje hanteringstillfälle debiterar vi en hanteringsavgift på 200kr.
Vi har valt denna form av magasinering då det är en av de säkraste formerna när det kommer till t.ex. inbrott.