Om oss

Vår vision

Örebro Budet strävar efter att vara ett företag som ligger i framkant och visar vägen inom flyttbranschen. Vår vision är att alltid utvecklas med framtidens behov inom miljö, kvalitet och arbetsmiljö. Vår verksamhet ska bestå av lika mycket kundservice som flyttjänst.
Vi är en Riktigt Flyttfirma!

Vår verksamhet är kontrollerad!

Miljödiplomerad
Certifierad inom arbetsmiljö, kvalitet och trafiksäkerhet
Medlem i branschorganisationen SMF
Medlem i FEDEMAC
Tagit ställning till Fair Transport
Fortbildar personal på uppdrag av TYA
Genomför arbetsledarutbildning på uppdrag av SMF
Hanterar personuppgifter enligt GDPR
smf-logga-utan-bakgrund
fedemac-utan-bakgrund
fair-trade
tya-logga-utan-bakgrund-png

Vi kan göra det omöjliga möjligt!

Hela vår personalstyrka utbildas kontinuerligt, inte bara inom flytt och packning, utan även inom miljöfrågor och kvalitetsstandard.
Vi är så duktiga på vad vi gör att vi på uppdrag av TYA, Transportfackens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd, fortbildar framtidens expressarbetare och packmästare. På dessa kurser agerar vår personal kursledare och de delar med sig av sin kunskap.

Vi är stolta över att vi under 40 år har levererat den bästa servicen till våra kunder genom att ha välutbildad och engagerad personal.

Det är därför som vi vågar kallas oss en Riktig flyttfirma!

Örebro Budet – En Riktig Flyttfirma

Örebro Budet AB är ett familjeföretag som startades för drygt 40 år sedan. Peder Jensen är idag ägare av företaget och han minns hur det startade.
– Det var min pappa som startade företaget och från början utgick vi från familjens kök. Jag har jobbat i företaget sedan jag var 18 år. Man kan säga att jag växte upp i företaget, ler Peder Jensen.

Örebro Budet började som ett tjänsteföretag med inriktning på att ge sina kunder bra service något som fortfarande genomsyrar verksamheten. Företaget har hunnit byta lokaler några gånger sedan det startade i familjens kök. Nu ligger företaget i moderna lokaler på Nastagatan 2 i Aspholmen.

Vi har alltid fokuserat på kvalitet och kundtillfredsställelse. Vi följer de nationella och internationell standarder som är satta för branschen. Det är med stolthet som vi kallar oss en Riktig flyttfirma.

Företaget ligger i framkant när det gäller flyttfrågor. Peder Jensen sitter med i styrelsen för branschorganisationen SMF, Sveriges Möbeltransportörers förbund, där han har ansvar för utbildning och materialfrågor. Sedan två år tillbaka är han även Sveriges representant i den europeiska branschorganisationen FEDEMAC.

-Det är viktigt att fortsätta utvecklas, menar Peder. Vårt engagemang i branschen gör att vi som företag håller oss i bästa form. Det är därför som TYA, Transportfackens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd, har gett oss i uppdrag att fortbilda expressarbetare och packmästare.

Intresset för arbetsmiljö är stort hos Peder, med sin patenterade arbetsmetod MultiTrolley har han utvecklat en metod som förenklar och effektiviserar tunga flyttar och som bidrar till en ergonomisk arbetsmiljö. Arbetsmetoden är uppskattat och har mottagit ett flertal priser.

KONTAKT
Offertförfrågan