Övriga flyttjänster

Örebro Budet AB - mer än bara flytt

Utöver att hjälpa våra kunder med flytt av bohag och inventarier erbjuder vi flera tjänster som kan förenkla din flytt.
Behöver du hjälp med något som du inte hittar här? Då är du välkommen att kontakta oss.

Packning och uppackning

Packning av ett bohag kan kännas som en lyx vid en flytt. Men det kan vara ett prisvärt alternativ. I vår personal finns utbildade packmästare, deras kunskap kan underlätta och i vissa fall snabba på arbetet under flytten. Flera av våra kunder låter oss packa och packa upp glas och porslin, då det kräver varsamhet både under packning och flytt.

Ett tips är att låta oss lyfta ned och emballera t.ex. kristallkronor och stora tavlor.

Genom att låta oss utföra packning och emballering av dina ömtåliga och värdefulla föremål har du garderat dig. Vi är experter på att emballera föremål för både korta och långa transporter. Skulle det trots allt uppstå en skada under transport när det är vi som har utfört packning så skyddas du av vår försäkring – tryggt, prisvärt och säkert!

Demontering och montering

I vissa fall kan demontering och montering av möbler och inventarier vara nödvändigt. Vid flyttar som har små hissar och trånga trapphus kan stora möbler ställa till problem om de inte monteras isär. Självklart hjälper vi er att montera ihop möbeln igen på nya adressen.

Ett tips är att anlita oss vid leverans av nyinköpta möbler och inventarier. Är du inte hemma under dagtid kan vi ta emot ditt gods i våra lokaler för att sedan leverera det på en tid som passar dig. Vi monterar ihop dina nya möbler och hjälper dig att forsla bort överblivet emballeringsmaterialet. Effektivt, smidigt och prisvärt!

Utför din flytt själv!

För dig som vill utföra din flytt själv har vi flera möjligheter. Vi hyr ut flyttbilar i olika storlekar för både B- och C-kort. Våra flyttbilar är specialutrustade för flytt vilket bl.a. betyder att skåpet är klädd med mjuk matta för att undvika skador på möbler, bilarna är också utrustade med packfiltar och spännband.

Vi har ett stort utbud av flytthjälpmedel som du kan hyra eller köpa hos oss. Genom att använda dig av hjälpmedel när du flyttar blir arbetet både smidigare och kan utföras snabbare.

Titta gärna mer på vårt utbud av flytthjälpmedel och passa på att beställa via vår smidiga webbservice.

KONTAKT
Offertförfrågan