PRIVATFLYTT

Som kund hos oss bestämmer du själv hur mycket hjälp du vill ha

Med flyttpersonal som är utbildad inom både flytt och packning kan vi erbjuda våra kunder en bred service. Vi hjälper dig med att flytta allt från enstaka möbler till större flyttar med packning och uppackning.

Hos oss kan du köpa eller hyra flytthjälpmedel, såsom flyttkartonger och silkespapper. Utför vi hela din flytt ingår våra kartonger som lån i upp till en månad efter flytt – smidigt!

Du har väl inte missat? Från och med augusti i år har du möjlighet att utnyttja RUT-avdraget på flyttjänster.

En riktig flyttfirma ♥ trygghet

För oss är det viktigt att vi följer de lagar och regler som finns inom vår bransch. Vi är certifierade inom arbetsmiljö, kvalitet och trafiksäkerhet. Det innebär att vi årligen kontrolleras av revisorer från vår branschorganisation SMF (Sveriges Möbeltransportörers Förbund).

Vi har även tagit ställning till Fair Transport som står för att transporter ska utföras trafiksäkert, klimatsmart och under goda arbetsförhållanden.

Visste du att vårt företag är miljödiplomerat? Tillsammans jobbar vi på Örebro Budet med att minska vår miljöpåverkan. Håll utkik efter den gröna loggan på våra bilar.

smf-logga-utan-bakgrund

Vi finns med under hela din flytt

Örebro Budet AB erbjuder inte bara en flyttjänst, i våra tjänster ingår även en stor del service. Att flytta kan vara tids- och energikrävande. Låt oss hjälpa dig, vi är experter inom både logistik och flytt, med 40 års erfarenheter (och 1000-tals nöjda kunder) kan vi hjälpa dig genom flyttens alla stadier vilket ger dig tid över att lägga på annat.

När vi har utfört din flytt skickar vi din faktura. Vi har utökat vår service! Genom ett samarbete med Svea Ekonomi kan vi nu erbjuda dig som kund möjligheten att delbetala din flytt.

 

Dina åsikter är viktiga för oss!

När flytten är utförd ber vi dig fylla i vår kundenkät där du får dela med dig av dina åsikter och tankar angående din flytt. Kundenkäten är en viktig del i vårt kvalitetsarbete, det är våra kunders åsikter som styr vår verksamhet och som har utvecklat de tjänster som vi erbjuder idag.

Örebro Budet ♥ dina åsikter

VI ♥ FLYTTHJÄLPMEDEL

Din flytt går smidigare och snabbare med rätt flytthjälpmedel