Örebro Budet har bytt namn till Freys Express till Freys Express Örebro. Samtidigt kommer du även fortsättningsvis att möta samma glada, erfarna och engagerade personer på vårt kontor i Örebro.

Rutavdrag Örebro

Vi har varit verksamma i 40 år.  Under alla dessa år har vi utvecklat en unik kompetens och satsat hårt för att vara en av Sveriges bästa flyttfirmor med mest nöjda kunder och bästa service. Självklart med rutavdrag i Örebro och kringliggande städer.

Förutom vår strävan efter att vara en utomordentligt bra flyttfirma som erbjuder rutavdrag i Örebro så är vi medvetna om att vår bransch påverkar miljön – så vi är självklart miljöcertifierade.

Få upp till 50% RUT-avdrag Örebro när du ska flytta

Med RUT-avdraget kan din flyttkostnad minska med upp till 50 %.

Dessa tjänster ger dig rätt till RUT-avdrag

  • Flytta bohag mellan bostäder
  • Flytta bohag till och från magasinering*
  • Packning och uppackning, montering och demontering
  • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport
  • Arbetstiden för transporten
  • Flyttstädning

*Förutsatt att magasineringen sker under en kortare period och ingår som ett led i flytt.

Flytthjälp av en flyttfirma i Örebro – Örebro Budet AB

RUT-avdrag Örebro

Är du intresserad av en hem & bohagsflytt?

Du bestämmer, vi flyttar det som du inte vill flytta själv. Vi hjälper dig med flytt av hela hemmet eller bara en möbel – hur stort eller hur litet du än har. Ska du flytta till en annan stad eller behöver hjälp med packning så kan vi hjälpa till. Vi erbjuder packning av porslin och ömtåligt gods, enstaka kartonger eller packning av hela hemmet. Allt beroende på era unika behov.

Våra nöjda kunder skapar våra kommande jobb så vi lägger vår energi på att förstå dig och din flytt. Vi är en flyttfirma i Örebro som har 40 års erfarenhet och tusentals nöjda återkommande kunder genom åren som bästa referens. Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Flyttbil Örebrobudet – Flyttfirma i Örebro

Kvalitetssäkrad flyttverksamhet med trygga certifieringar

Örebrobudets verksamhet är miljödiplomerad och certifierad inom arbetsmiljö, kvalitet och trafiksäkerhet. Vi är medlemmar i bland annat Sveriges Möbeltransportörers Riksförbund och har som vision att alltid utvecklas för att möta nya utmaningar. På så vis har vi kunnat leverera 40 år av service i toppklass till våra kunder. Du vet väl förresten att vi erbjuder delbetalning via Svea Ekonomi?

Ett branschledande utbud av flyttjänster

Har du tunga och otympliga föremål som behöver flyttas? Vi på Örebrobudet är vana vid prövande uppdrag och hjälper kunder att flytta exempelvis pianon, kassaskåp, värmepannor, antika skulpturer, maskiner och andra skrymmande föremål. I samband med företagsflytt erbjuder vi även konsultation för att minimera produktionsavbrott i er verksamhet. Med andra ord är vi din starka och personliga flyttfirma.

Välkommen till Örebrobudet!